Engineering Manager Norway

Idag letar vi efter en ny kollega som har ett stabilt nätverk i Norge och vill hjälpa till att utveckla vår norska verksamhet. I denna roll söker vi dig som kan bygga upp och leda verksamheten.

Nu söker vi efter en ny Engineering Manager till Norgekontoret i Olso!

Scient Group startade 2022 och har sedan dess haft en stark expansiv fas där vi idag vuxit till 40 ingenjörer.

Vi vet att detta beror på vårt unika tankesätt och idé om att bygga ett bolag med fokus på människan och tekniken tillsammans och tron på resultat i stället för mätetal. Vi vill fortsätta växa tillsammans och sätta din kreativitet i fokus, där vi vet att alla presterar som bäst i sin egen utstakade väg.

Idag letar vi efter en ny kollega som har ett stabilt nätverk i Norge och vill hjälpa till att utveckla vår norska verksamhet. I denna roll söker vi dig som kan bygga upp och leda verksamheten.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet utav ingenjörskap, projektledning och försäljning med bevisat goda resultat. Du har en stark motivation som baseras i drivet av personlig utveckling.

Här kommer du få ett stort ansvar för att bygga upp verksamheten, med hjälp av omvärldsbevakning, kontaktytor i ditt nätverk för både sökande av konsulter och försäljning mot kunder samt ledarskap. Du kommer få ett stort team av kollegor som besitter liknande roller i Sverige och som kan stötta och hjälpa dig när det än behövs. Vi tror på eget ansvar för att gynna sitt kreativa tänkande men även på att alltid ha en teamanda och stöttning i mån av behov.

Vi erbjuder:

  • Norskt kollektivavtal
  • En konkurrenskraftig kompensationsmodell
  • Stort utrymme för personligutveckling, där dina framtidsvisioner och önskemål sätter ramarna
  • Utmaningar, via kompetensutveckling och frihet under ansvar
  • Flexibilitet gällande arbetsplats och viss tid
  • En innovativ kultur där vi uppmuntrar till idéer och förslag till förbättring

För fler frågor kontakta: tomas.ljung@scientgroup.se