Engineering Manager Gothenburg

Som manager hos oss får du en chans att jobba i en erfaren men framåtlutad organisation där allt är möjligt.

Nu söker vi efter en ny Engineering Manager till Göteborgskontoret!

Scient Group startade 2022 och har sedan dess haft en stark expansiv fas där vi idag vuxit till 40 ingenjörer. Vi vet att detta beror på vårt unika tankesätt och idé om att bygga ett bolag med fokus på människan och tekniken tillsammans och tron på resultat i stället för mätetal. Vi vill fortsätta växa tillsammans och sätta din kreativitet i fokus, där vi vet att alla presterar som bäst i sin egen utstakade väg.

Vi är nystartade men har samtidigt byggt upp en väldigt god ekonomi och bra strukturer och nu vill vi starta upp ett nytt affärsområde och behöver dig som vill göra det med oss.

Vi letar efter dig med rätt inställning som vill bidra till att bygga ett klimat där både teknik och människa får växa. Tillsammans med oss kommer du att få bygga och leda din grupp samtidigt som du bidrar med teknisk kompetens inom ditt område.

Som manager hos oss får du en chans att jobba i en erfaren men framåtlutad organisation där allt är möjligt.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet utav ingenjörskap, projektledning och försäljning med bevisat goda resultat. Du har en stark motivation som baseras i drivet av personlig utveckling.

Du kommer bli en del av ett stort team av kollegor som besitter liknande roller och som kan stötta och hjälpa dig när det än behövs. Vi tror på eget ansvar för att gynna sitt kreativa tänkande men även på att alltid ha en teamanda och stöttning i mån av behov

Vi erbjuder:

  • Kollektivavtal
  • En konkurrenskraftig kompensationsmodell
  • Stort utrymme för personligutveckling, där dina framtidsvisioner och önskemål sätter ramarna
  • Utmaningar, via kompetensutveckling och frihet under ansvar
  • Flexibilitet gällande arbetsplats och viss tid
  • En innovativ kultur där vi uppmuntrar till idéer och förslag till förbättring

För fler frågor kontakta: tomas.ljung@scientgroup.se